Nastup Antolovića, Glavočevića i Jovičića za reprezentaciju

Reprezentativna selekcija najmlađih kadeta Hrvatske, za koju su nastupili i igrači Sv.Lovreča Johannes Karlo Antolović, Luka Jovičić i Ivan Glavočević, nastupila je na 13. Austria Sparkasse Open u Linzu.

Veliko priznanje STK Sveti Lovreč bio je nastup trojice stolnotenisača u reprezentaciji najmlađih kadeta Hrvatske, na turniru u Linzu. Priznanje i treneru Branku Jakovetiću, koji je uz Ivana Valenta vodio reprezentaciju na ovom turniru.

Naši mladi igrači pokazali su i ovoga puta svoj talent i prikazali su odličnu igru koju su naravno popratili i odgovarajući rezultati. U ekipnom dijelu natjecanja Johannes Karlo Antolović je igrajući u ekipi s Filipom Borovnjakom zauzeo konačno treće mjesto. Ivan Glavočević, Luka Jovičić i Luka Švaganović zauzeli su ekipno 13. mjesto.

U pojedinačnom dijelu turnira Johannes Karlo Antolović dogurao je do 1/16 finala, Luka Jovičić do 1/32 finala, dok Ivan Glavočević nije prošao natjecanje u grupi.

Turnir je inače bio vrlo jak i okupio je preko 500 igrača iz većine europskih zemalja. Čestitke dečkima i treneru na izvrsnim rezultatima


linz_001.jpg
linz_002.jpg


<<< Povratak