Kolo prije kraja stigle do željenog cilja

Igračice trenera prof. Milana Červara, kolo prije kraja prvenstva, osigurale prvo mjesto u Županijskoj ligi mlađih kadetkinja.

Ono što smo sramežljivo najavljivali na ovim stranicama, konačno se realiziralo -mlađe kadetkinje OK ''Sveti Lovreč'' osvojile su naslov prvakinja u Županijskoj ligi mlađih kadetkinja u konkurenciji 14 klubova iz Istarske županije.

Posljednje kolo, u kojem u Umagu igraju protiv ekipa OTP Banke I i OTP Banke II, samo je formalnost i sjajna generacija lovrečkih igračica koja je cijelu sezonu dominirala u ligi s 22 pobjede i samo 2 poraza potvrdit će naslov županijskih prvakinja. Ekipa koja je to ostvarila nastupala je u slijedećem sastavu: Ivona Cicović, Karla Ferenčić, Iris Žužić, Mikela Prenc, Melani Pavletić, Ivana Pilar, Nikolina Mofardin, Stefani Milohanić, Ema Čehić, Monika Matošević, Dijana Golčić, Nikolina Fabrisi Karla Martinović.

Čestitke svim igračicama i treneru Červaru.

U klubu očekuju da će svoju kvalitetu potvrditi dobrim igrama na predstojećem Prvenstvu Hrvatske, koje se igra u Rovinju od 26.03. - 28.03.2013.<<< Povratak