Poziv udrugama s područja Općine Sv. Lovreč za sudjelovanje na pripremama manifestacije „Žive jaslice“

Pozivaju se svi članovi udruga i sportskih klubova koji djeluju na području Općine Sv. Lovreč i sufinanciraju se iz općinskog proračuna, da se aktivno uključe u rad na pripremi manifestacije „Žive jaslice“ koja će se održati dana 26.12. i 30.12.2018., te 06.01.2019. godine.


Prilikom dodjele sredstava iz Proračuna za 2019. godinu, ponovo će jedan od kriterija za dodjelu biti i uključenost udruga i klubova u sudjelovanju na manifestacijama od značaja za Općinu Sv. Lovreč (Žive jaslice, Beerfest, Smotra folklora i slično), stoga je svima u interesu da se u što većem broju sudjeluju u ovom događanju po kojem je naša općina na daleko poznata.

Potreba za što većim brojem sudionika biti će u same dane održavanja manifestacije obzirom da će ugođaj i ukupan dojam „Živih jaslica“ biti bolji ukoliko bude veći broj sudionika.

Kako bi mogli lakše planirati aktivnosti i sadržaj samog događaja, pozivamo klubove i udruge da nam najkasnije do 01. prosinca 2018. godine dostave popis (ime, prezime i broj telefona) svojih članova koji će sudjelovati u ulozi kostimiranih statista (stanovnika Betlehema) na predmetnoj manifestaciji.

Naime, i ove godine očekuje se velik broj posjetitelja a kontaktirale su nas i neke putničke agencije koje će organizirano dovoditi grupe posjetitelja u Sv. Lovreč pa je u interesu svih nas ostaviti dobar dojam te otvoriti mogućnost da nas i druge agencije uvrste u svoje programe putovanja.

Vidimo se na „Živim jaslicama“….

Općina Sv. Lovreč<<< Povratak