Poziv svim zainteresiranim osobama na dostavu svojih radova u svrhu pripreme izložbe kućnih jaslica

Ove godine Općina Sv. Lovreč planira, za vrijeme održavanja manifestacije „Žive jaslice“ koja će se održati dana 26.12. i 30.12.2018., te 06.01.2019. godine, organizirati izložbu kućnih jaslica.


Stoga se pozivaju se svi stanovnici Općine Sv. Lovreč ali i svi ostali zainteresirani, da se u što većem broju uključe u realizaciju ovog projekta.

Jedino što je potrebno je malo mašte i kreativnosti, a po vlastitom nahođenju izaberite vrstu materijala (drvo, glina, željezo, papir, lišće, tjestenina ili bilo koji drugi materijal kojeg se sjetite), oblik i dimenziju kućnih jaslica.

Naime, i ove godine očekuje se velik broj posjetitelja a kontaktirale su nas i neke putničke agencije koje će organizirano dovoditi grupe posjetitelja u Sv. Lovreč pa je u interesu svih nas ostaviti dobar dojam te novim idejama upotpuniti ovogodišnju manifestaciju „Žive jaslice“ u Sv. Lovreču.

Ukoliko imate kakvih pitanja ili nedoumica slobodno se obratite Općini Sv. Lovreč putem telefona 052/448-195, maila: opcina-sveti-lovrec@pu.t-com.hr ili pak osobno na adresi Gradski trg 4, Sv. Lovreč Pazenatički.

Budite kreativni i vidimo se na izložbi….

Općina Sv. Lovreč<<< Povratak